Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ : Lud77b1goflrom / O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο…

Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ : Lud77b1goflrom / O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο…. Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στο ρολάν γκαρός ο στέφανος τσιτσιπάς. Το ρολάν γκαρός 2019 λαμβάνει χώρα στο τέλος μαΐου και ολοκληρώνεται στα μέσα ιουνίου με τους τελικούς σε μονό και διπλό ανδρών.

Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids). Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία rss. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα. Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του.

Novak Djokovic Rafael Nadal Face New Look Roland Garros Road Blocks Tennis News
Novak Djokovic Rafael Nadal Face New Look Roland Garros Road Blocks Tennis News from c.ndtvimg.com
Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid). Μπορεί ο αγώνας να διεξήχθη σε. O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα. Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. Ο ναδάλ έχει τις περισσότερες νίκες(11) απο κάθε άλλον σε τελικό ρολάν γκαρός και με νίκη επι του τιμ στον τελικό των γυναικών στο ρολάν γκαρός θα παίξουν(έχει προγραμματισθεί για 16.00 ώρα.

Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids).

Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ. Το ρολάν γκαρός 2019 λαμβάνει χώρα στο τέλος μαΐου και ολοκληρώνεται στα μέσα ιουνίου με τους τελικούς σε μονό και διπλό ανδρών. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε. Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο… 12ος τίτλος για τον ναδάλ. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα. Ο ναδάλ πέρασε στον τελικό κερδίζοντας τον φέντερερ. Από zastro 27 σεπτεμβρίου, 2020.

Ο ράφα ναδάλ ποζάρει με το τρόπαιο του ρολάν γκαρός για 13η φορά στην καριέρα του. «βασιλιάς» ο ναδάλ, κέρδισε τζόκοβιτς στον τελικό. Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids). Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid). Δείτε την απίστευτη αντίδραση των αθλητών στον αγώνα τένις του ρολάν γκαρός τη στιγμή που το γαλλικό μαχητικό σπάει το φράγμα του ήχου.

Lud77b1goflrom
Lud77b1goflrom from www.sport24.gr
12ος τίτλος για τον ναδάλ. Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids). Ο ναδάλ έχει τις περισσότερες νίκες(11) απο κάθε άλλον σε τελικό ρολάν γκαρός και με νίκη επι του τιμ στον τελικό των γυναικών στο ρολάν γκαρός θα παίξουν(έχει προγραμματισθεί για 16.00 ώρα. Το ρολάν γκαρός 2019 λαμβάνει χώρα στο τέλος μαΐου και ολοκληρώνεται στα μέσα ιουνίου με τους τελικούς σε μονό και διπλό ανδρών. Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα. Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε.

Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του.

Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». 12ος τίτλος για τον ναδάλ. O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε. Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες. Λίγο μετά το indian wells ο ράφα ναδάλ δηλώνει πως «σκέφτομαι να σταματήσω και να ξεκουραστώ αυτή τη χρονιά. Δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα. Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία rss. Ο ναδάλ πέρασε στον τελικό κερδίζοντας τον φέντερερ. Την τελευταία ημέρα του πρώτου γύρου θα ξεκινήσει τελικά την πορεία της στο ρολάν γκαρός, η μαρία σάκκαρη, αφού το νέο πρόγραμμα που. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. «βασιλιάς» ο ναδάλ, κέρδισε τζόκοβιτς στον τελικό.

Δείτε την απίστευτη αντίδραση των αθλητών στον αγώνα τένις του ρολάν γκαρός τη στιγμή που το γαλλικό μαχητικό σπάει το φράγμα του ήχου. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα. Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid).

One Day One Epic Match Nadal Burgsmuller 1st Round 2005 Roland Garros The 2021 Roland Garros Tournament Official Site
One Day One Epic Match Nadal Burgsmuller 1st Round 2005 Roland Garros The 2021 Roland Garros Tournament Official Site from images.prismic.io
Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids). Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο… Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία rss. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros.

Δείτε την απίστευτη αντίδραση των αθλητών στον αγώνα τένις του ρολάν γκαρός τη στιγμή που το γαλλικό μαχητικό σπάει το φράγμα του ήχου.

«βασιλιάς» ο ναδάλ, κέρδισε τζόκοβιτς στον τελικό. 12ος τίτλος για τον ναδάλ. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα. Ο ναδάλ έχει τις περισσότερες νίκες(11) απο κάθε άλλον σε τελικό ρολάν γκαρός και με νίκη επι του τιμ στον τελικό των γυναικών στο ρολάν γκαρός θα παίξουν(έχει προγραμματισθεί για 16.00 ώρα. Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του. Ο ράφα ναδάλ ποζάρει με το τρόπαιο του ρολάν γκαρός για 13η φορά στην καριέρα του. Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία rss. Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. Μετά το ναδάλ, αποκλείστηκε και η ιβάνοβιτς.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama